Frans

Zoals je nu al weet zijn er dus verschillende internet roulette gratis versies beschikbaar die je kunt spelen. Naast het spelen van hoge en lage inzet roulette is er ook nog een andere versie die we kunnen spelen. Deze versie heeft alles te maken met de Fransen, en nu hoor ik je misschien al denken van, waarom moeten de Fransen nou een eigen versie hebben, wat is er zo speciaal aan hen? Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel, want als je kijkt van waar het roulette spel oorspronkelijk vandaan komt, dan zegt dat al genoeg. Dus om maar meteen antwoord te geven op de vraag wat er zo speciaal aan hen was, de Fransen hebben namelijk het roulette spel uitgevonden. Er zit niet zoveel verschil in de verschillende varianten, in dit artikel vertellen we je er meer over.

Er is tussen de verschillende spelvormen niet veel verschil. De basis van het spel blijft bij alle varianten hetzelfde. Je zet namelijk je geld ergens op een nummer, lijn of kleur op de speeltafel. Bij het spelen van Frans roulette roept de croupier na een tijd “rien ne va plus”. Letterlijk vertaald betekent dit, niks kan meer. Maar in de termen van het roulette spel betekent het dus dat je niet meer mag inzetten of van de tafel mag halen. Dus als je een chip van 5 euro op nummer 10 ingezet hebt, en je wilt hem nog verzetten als de croupier dat om heeft geroepen je dat niet meer mag. Dan moet je dus helaas wachten tot de volgende ronde. In dat geval werkt het hetzelfde als bij de andere spelvormen, alleen wordt er bij Frans roulette in het Frans aangegeven dat het niet meer mag.

Het spelen van hoge inzet roulette kan dus heel winstgevend zijn, en zo ook met het Frans roulette wat in feite bijna exact hetzelfde is als de andere vormen. We zullen nu iets dieper ingaan op de materie wat nu het verschil is, zodat je er als casino speler ook iets aan kunt hebben, aan deze informatie die we nu met je delen.

Als we de tafel van het Frans roulette eens dichterbij gaan bekijken, dan valt er meteen een ding heel erg op, en dat is dat er veel in het Frans geschreven staat. Zo staan er namelijk de termen “manque” en “passe”. Verder valt het ook meteen op dat er niet veel cijfers zijn en de tafel een stuk kleine is dan de speeltafel van het Europees roulette.

De spelers die al vaker roulette hebben gespeeld die zullen wel al weten dat de Amerikaanse versie een 0 en 00 vak hebben. Het Amerikaanse spel wordt niet erg vaak aangeboden omdat je als speler eigenlijk te weinig kans maakt. Bij het spelen van Frans roulette is het gelukkig niet het geval, hier speel je net als bij de Europese variant maar met 1 nul. Voor jou als speler is het dus voordeliger om Frans roulette te spelen of natuurlijk Europees roulette, omdat je door die nul minder als speler meer voordeel hebt.

Dan is er nog een leuk feitje over het Frans roulette te vertellen, namelijk dat je te maken hebt met “la partage” ( letterlijk vertaald, het delen). Dit houdt in dat als je een keer op een even nummer wat geld hebt ingezet je maar de helft hoeft in te leveren als de bal in de cilinder op 0 terecht komt. Zo zie je maar weer dat het spelen van Frans roulette echt voordelig is voor de spelers.
Veel spelers denken dat je in eerste instantie de Franse taal moet kunnen spreken om Frans roulette te kunnen spelen of te begrijpen. Gelukkig is dit niet het geval, en is dit spel ook geschikt voor mensen die helemaal geen Frans kunnen spreken. Het gaat er namelijk gewoon om dat je weet wat je doet, en je de algemene regels van het roulette spel goed begrijpt waardoor je geen gekke fouten kunt maken. Voor veel mensen schrikt het af, dat de taal in het Frans is, omdat veel mensen dan denken dat ze het niet zullen begrijpen.

Helaas komt dit vaak voor, terwijl het Frans roulette juist een enorm voordelig spel is voor de online roulette liefhebbers. Jij weet nu in ieder geval dat je geen Frans hoeft te kunnen om de Franse roulette versie te kunnen spelen. Wil jij je dus gaan aanmelden voor roulette, kijk dan goed welke verschillende roulette vormen er te spelen zijn, en als het mogelijk is om Frans roulette te spelen, aarzel dan niet, maar probeer het in ieder geval een keer uit.